Biografi

Hej! Jeg hedder Pia Boda. Jeg er musiker, komponist og underviser. Jeg blev født I Los Angeles og kom 6 år gammel til Danmark, hvor jeg er vokset op. Min biologiske familie havde ingen musikalske rødder, men min papfar, var professionel musiker og arrangør og introducerede mig til brasiliansk musik og Tania Maria som senere blev en stor inspiration. På musikskolen i Gladsaxe spillede jeg først Bernhard Christensens 24 timer på blokfløjte og skiftede siden til tværfløjte. Jeg afsluttede Det Rytmiske Konservatorium som saxofonist og underviser I København I 1992, hvor jeg også mødte den italienske guitarist Marco Spallanzani. Vores samarbejde førte frem til udgivelse af CD’en “Gone for a Walk” I 97, turné virksomhed I Italien og Danmark og et år efter “Our one and only” son , Emil.

Gone for a walk Cover

Jeg har arbejdet som udøvende musiker, undervist og komponeret siden jeg afsluttede min uddannelse og jeg arbejde med forskellige genre indenfor jazz, latin og improvisationsmusik. Senest har jeg arbejdet med min egen kvartet “Chasing Pixies”, som er inspireret af fri musik med en nordisk lyd og en stærk melodik. Det mundede ud i min egen udgivelse i Sep 2015 “Chasing Pixies”.

Et duo projekt kom til verden i Nov. 2013 med den klassisk uddannet accordion spiller Marie Wärme. Jeg har komponeret for mine egne grupper siden jeg studerede. Som medlem af Komponistforeningen “Toneart”, har jeg flere gange fået chancen for at skrive for forskellige besætninger som saxofon kvartet med Marylin Mazur som gæstesolist eller Sissel Vera på sang og saxofon, 3 strygere og rytmegrupper Jeg har arbejdet med strygekvartet, blæserkvintet og Bigband og endelig skrevet Teatermusik til “Søskende” af H.C. Branner. ”Impressions og the North i 3 dele, er skrevet for accordion og sopransaxofon med uropførsel i Fiuggi og Rom i November 2013. Jeg er en dedikeret underviser og er musiklærer på Den Rytmiske Højskole og MGK, Ishøj, hvor jeg forbereder unge der går efter drømmen om at blive musiker.